Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші влаштують культурну революцію | Анонс

Калуський молодіжний простір “Хаб 93” запрошує містян долучитись до культурної події у стилі шістдесятництва та дисидентства в день народження Ліни Костенко.

Розповідає Інформатор.

Організатори пропонують учасникам відчути себе в ролі певної історичної особи завітавши на подію, що відбудеться 19 березня, о 17:00, в молодіжному просторі за адресою: Грушевського, 93.

“Тільки собі уяви, навкруги грає українська музика 60-70-х років (ми вже бачимо, як ти кружляєш під Івасюка. Люди читають поезію. Йде культурне обговорення. Усі співають “Червону руту” і не тільки”, — пишуть на сторінці хабу.

“Потрібно знати свою історію, культуру та інтеліґенцію. Тому цього разу в нас тема шістдесятництва та дисидентства”, — ділиться організаторка вечора, Тетяна Маліборська.

Хедлайнером вечора виступатиме співачка Христина Хома, яка виконуватиме власні пісні та кавери. Родзинкою вечора називають можливість спробувати себе в ролі дисидента або ж шістдесятника.

Дрес-код вечора — класичний стиль. Вхід на подію здійснюватиметься за благодійний донат, усі виручені кошти спрямують на допомогу ЗСУ.

“Ми пам’ятаємо про важливість минулого задля майбутнього.”, — ділиться Тетяна.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору