Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Продається все: нові пропозиції на барахолках Калуша

Нещодавно почали знаходити цікаві речі на платформі OLX. Першлю порцією знахідок ми поділилися в матеріалі Продається все: найдивніші рекламні оголошення Калуша. І от, сьогодні…

Інформатор продовжує ділитися цікавинками з просторів інтернету.

Вгадайте що це?

Ми й самі були здивовані, коли дізналися, що це Окуляри для курей, фазанів та інших птахів. Коштує ця “модна штучка” всього лиш 4 грн. Тож, якщо у вас є курочка і кілька монет в кишені — смаливо замовляйте.

“Цей винахід дозволяє захистити очі курей від спроб їх виклювання інших курей, а також знизити їх агресивність до нуля по відношенню один до одного. Окуляри для фазанів, куріпок і курей і інших птахів є мабуть, єдиним засобом боротьби з розкльовуванням і канібалізмом.
Окуляри легко знімаються і надягають і не заважають нормальному зору птиці”, — додає автор цього загадково лоту.

 

А зараз серйозно! Ви ж помітили, що надворі весна? Саме час для свіжого березового соку! Ми навіть знайли для вас вигідну пропозицію — 10 грн за літр.

А ця загадкова конструкція, як ви вже розумієте, для тих, хто тільки вчиться писати й часто забуває як тримати ручку чи олівець в руці. Цей тренажер-тримач як каже продавець “згодом дасть дитині переваги: рівний почерк, швидкість письма, рівномірний розподіл навантаження на кисть”. А ще він дуже легенький і вартує всього лиш 35 грн/шт.

Кого-кого, а козу ми на OLX зустріти не сподівалися. Проте, це таки сталося. Якщо ви хочете вирізнятися серед собачників чи шанувальників котів та ще й завжди мати вдома свіже молоко, яке, як запевняють старші люди, дуже корисне — цей варіант без сумніву ваш. Продавець вказав ціну всього лиш 10 грн, але щось нам підказує, що ціна дещо вища. Яка саме — дізнатися можна у самого продавця (контакт в оригінальному оголошенні).

Ну і за законом жанру, ми знайшли ще й акордеон. Цей чудовий інструмент мав тільки двох власників. Кажуть, що грає відмінно й використовувався тільки для навчання. Коштує також “десятку”, але є нюанс — тисяч гривень.

Якщо ви теж продаєте щось цікавеньке — надсилайте інформацію нам на пошту і можливо в наступній добірці буде саме ваша пропозиція.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору