Інформатор Калуш

ТРЕШ

Прикарпатець отримав 7 років ув’язнення після вбивства ґвалтівника

Калуський міськрайонний суд визнав винним уродженця Житомира, який у п’яному стані вбив “колегу по чарці”.

Розповідає Інформатор, покликаючись на Галичину.

Згідно з матеріалами суду, зранку 9 червня 2019 року обвинувачений та ще троє чоловіків розпивали алкоголь поблизу магазина на вул. Хіміків, 10. В один момент чоловік почув жіночі крики про допомогу та побачив свого знайомого, який лежав на жінці у спробі згвалтування. Жінка пояснила суду, що потерпілий справді домагався її після вживання алкоголю та здійснював насилля стосовно неї. Відтак обвинувачений накинувся на ґвалтівника та завдав йому багатьох жорстоких ударів по голові, поки той не втратив свідомість, після чого втік. Лікарі не змогли допомогти постраждалому, і він помер. Дізнавшись про це, нападник самостійно звернувся до поліції.

В ході судової справи обвинувачений стверджував, що не мав наміру вбивати чоловіка, а лиш хотів захистити жінку. Це підтвердили свідки. Проте суд визначив, що підсудний “заподіяв потерпілому тяжкі тілесні ушкодження, які спричинили його смерть, у той час, коли в застосуванні заходів захисту явно відпала потреба”, хоч і не призначив покарання у вигляді ув’язнення.

Пізніше, 27 липня 2022 року обвинуваченого спіймали за спробою крадіжки разом зі спільником. Під час чергового судового засідання чоловіка визнали винним та позбавили волі на строк 7 років.

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору