Інформатор Калуш

ВЛАДА

“І дост караг гюнден белір” не допомогло: СБУ арештували “приховані” активи Оксани Марченко

Загальна сума активів оцінюється на понад 442 мільйони гривень.

Розповідає Інформатор Коломия.

В матеріалах справи йдеться про іменні акції на 6,8% в ПАТ “Електрометалургійний завод “Дніпроспецсталь ім. А.М. Кузьміна” в Запоріжжі, якими вона володіє через офшорні компанії.

Зазначимо, що раніше вже було арештовано активи дружини Медведчука на понад 5,6 млрд грн. Сюди увійшли, корпоративні права на 2,6 млрд грн у 18 компаніях і підприємствах, а також іменні акції у трьох обленерго на понад 3 мільярди гривень. Не залишили без уваги і нерухомість пані Марченко, накладено заборону на відчуження земельних ділянок та автомобілів, будинків у Києві та Ялті.

Розслідування у кримінальному провадженні за фактами фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади (ч. 3 ст. 110-2 КК України), здійснює Управління СБУ в Івано-Франківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Олег Вітковський

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

 

Нагору