Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Союзянки” допомогли двом сім’ям у скруті

Волонтерки калуської філії “Союзу українок” відвідали дві сім’ї, яким була потрібна допомога.

Розповідає Інформатор, покликаючись на фейсбук-сторінку організації.

Про потребу сімей волонтерці Христині Урді розповіли у США, де дівчина мала зустріч з представниками “UNWLA” (“Союз українок Америки”). Саме американські волонтери звернули увагу калушанок на необхідність відвідання цих сімей особисто, що Христина Урда та її колега Аня Лях і виконали.

Йдеться про багатодітну сім’ю з Тернопільщини, де ростуть троє дівчат, одна з яких — з інвалідністю. Їхня мати, котра опікується дівчатами, також хворіє, проте старається з усіх сил. “Союзянки” передали їм кошти від американських волонтерів, а також самостійно зібрані харчові продукти та засоби гігієни.

Друга сім’я — з Чернівецької області. Одна з неповнолітніх дівчаток потребує реабілітації, оскільки не ходить. “Союзянки” також передали кошти від американських благодійників та гуманітарну допомогу.

“Ми щиро вдячні UNWLA, Branch 10 Philadelphia, PA за допомогу та підтримку! Це неймовірно, коли люди знаходять можливість допомагати одне одному. Адже це не лише про допомогу. Це про любов, турботу та увагу. І відчуття, що люди не самі зі своїми турботами. А ми раді новим знайомствам і вдячні за гостинний прийом. Бажаємо дівчатам і їхнім мамам сил, здоров’я та здійснення мрій!”, — діляться калуські волонтерки.

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору