Інформатор Калуш

ТРЕШ

У Калуші судитимуть серійного крадія

41-річний житель Калуша упродовж листопада, грудня 2022 року та січня 2023 здійснював дрібні крадіжки у ТзОВ “Епіцентр К”, магазині ТМ “Аврора”, ТзОВ “Вигідна покупка”, магазинах “Копійочка”.

Повідомляє Інформатор.

У торгових закладах чоловік викрадав товар: навушники, портативні колонки, повербанки та інше майно.

“Надалі чоловік розпоряджався викраденим на власний розсуд, за що отримував грошові кошти”, — повідомляють у калуській окружній прокуратурі.

За результатами досудового розслідування, процесуальним керівником – прокурором Калуської окружної прокуратури, обвинувальні акти щодо раніше судимого за вчинення корисливих злочинів  чоловіка, скеровано до Калуського міськрайонного суду. Вчинені дії кваліфікують за ч. 4 ст. 185 КК України — крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану.  За даною статтею передбачено покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Наразі обвинувальні акти перебувають на розгляді в Калуському міськрайонному  суді.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору