Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Правоохоронці шукатимуть ями на дорогах Прикарпаття

Відділ безпеки дорожнього руху з 20 березня розпочав весняну перевірку доріг на готовність до літнього періоду.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Патрульну поліцію Івано-Франківської області.

Наразі працівниками поліції розпочато підготовчий етап перевірки, під час котрого визначать склад комісії та встановлять графіки обстежень. Також йде підготовка спеціальної дорожньої техніки та виробничих баз. Практичний етап розпочнеться з 27 березня та триватиме до 30 квітня.

“Така перевірка визначить необхідний обсяг ремонтних робіт, заходи з ліквідації недоліків в експлуатаційному утриманні вулично-дорожньої мережі”, — пишуть на сторінці патрульної поліції.

На дорогах інспектори фіксуватимуть ямковість, осідання, колійність проїзної частини, узбіч, тротуарів, видимість технічних засобів організації дорожнього руху, розмітки, справність вуличного освітлення та інше. Інформацію про знайдені недоліки проїжджих частин будуть внесені в профільні акти й передадуть в організації що займаються обслуговуванням даних відрізків доріг для виправлення.

“У разі не виконання приписів, посадових осіб відповідальних за експлуатаційне утримання вулично-шляхової мережі буде притягнуто до відповідальності”, — зазначають на сторінці патрульної поліції.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору