Інформатор Калуш

ТРЕШ

Поліція Прикарпаття відкрила кримінальну справу проти коломиянина, який повісив собаку

Вчора, 27 березня соцмережами почала поширювалась жахлива інформація: чоловік з Воскресінців на Коломийщині повісив собаку на очах у дітей.

Пише Інформатор, посилаючись на колег з Коломиї.

Працівниками поліції також натрапили на це повідомлення і ними було зафіксовано жорстоке поводження з твариною в селі Воскресінці, Коломийського району.

За фактом жорстокого поводження з твариною прикарпатські поліцейські розпочали кримінальне провадження.
Наразі правоохоронці встановлюють обставини загибелі собаки. Труп собаки направлено на проведення експертизи.

Щоб перевірити правдивість розповсюджуваної в мережі інтернет інформації на місце події було направлено слідчо-оперативна група Коломийського відділу поліції, дільничих офіцерів поліції та ветеринара.

“Прибувши на місце, до поліцейських звернулась місцева мешканка. Жінка розповіла, що на території господарства сусід повісив на мотузці собаку. Опісля тварину закопав на земельній ділянці. Правопорушником виявився 61- річний місцевий мешканець”, — повідомили у пресслужбі поліції.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України. Ця стаття передбачає арешт на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 3 років.

Досудове розслідування триває.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору