Інформатор Калуш

ТРЕШ

Суд продовжив дію запобіжного заходу співорганізаторам “пʼяних вечірок”

Раніше Шевченківський райсуд Києва призначив Андрію Ярині та його другові Ярославу Домбровському тримання під вартою до 1 квітня без внесення застави. Наразі досудове розслідування ще не завершено й хлопцям оновили запобіжні заходи.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Суспільне.

28 березня, у закритому режимі, суд виніс рішення на продовження терміну тримання обвинувачуваних під вартою ще на місяць, до 1 травня. Андрію Ярині без внесення застави, а Ярославу Домбровському із заставою в 402 тисячі гривень.

Хлопців підозрюють у проведені “п’яних вечірок” у Києві із сексуальним знущанням з дівчат. У даній справі є троє потерпілих дівчат, які написали заяви до поліції. У заяві зазначають про два епізоди сексуального насилля, а також виготовлення та розповсюдження порнографії.

“До 1 травня такий запобіжний, тому, що триває досудове розслідування до цього дня. Далі воно або буде продовжене, або завершене і почнеться розслідування по справі. По Домбровському, ймовірно, будуть оскаржувати рішення”, — повідомив прокурор Максим Дергачов.

Також 24 березня суд обрав запобіжний захід третьому фігуранту у справі — Олегу Захару, детальніше у матеріалі: Суд взяв під варту третього підозрюваного у справі про скандальні “П’яні вечірки”.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору