Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Творчо і натхненно” — у Долинській бібілотеці пройде майстер-клас з виготовлення великодньої атрибутики | АНОНС

Великдень — одне із найбільших свят і, як і багато інших, супроводжується певною атрибутикою: вербові букети, писанки, крашанки та ін. Звісно, все це можна придбати у магазинах, але значно цікавіше виготовити власними руками. Саме цим займатимуться учасники майстер-класу, який відбудеться у Долинській центральній публічній бібліотеці.

Анонсує Інформатор.

Цього четверга, 6 квітня, о 15:00 у приміщенні Центральної бібліотеки в місті Долина за адресою вул. Незалежності, 19-а, пройде майстер-клас з виготовлення великодньої атрибутики.

Попередній запис на захід за телефоном (066) 561 49 44.

“Для бібліотек нашого Комунального закладу вже стало традицією проведення майстер-класів із виготовлення різноманітної великодньої атрибутики. Ми робили писанки із джутового шнура, вишиті, готували вербові букетики, представляли різноманітні інсталяції. А цього року вирішили піти трішки іншим шляхом і разом із користувачами бібліотеки зробити цікаву прикрасу у великодньому стилі. Її можна використати й для оформлення кошика, і як декор для будинку — все залежить від фантазії та креативності творця. Єдине, що можемо пообіцяти — на нашому майстер-класі буде цікаво, творчо і натхненно!”, — ділиться запрошуючи директорка Долинської ЦПБ Надія Кушнірчук.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору