Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Продається все №4: рослинки, раритети і бджоли

Сьогодні виповнюється цілий місяць нашій новій рубриці. І ми продовжуємо вишукувати для вас цікавинки на барахолці Калуша. Поміж тисяч пропозицій сьогодні обрали найунікальніші.

Ділиться Інформатор.

Якщо ви любите туризм, активний відпочинок чи просто вилазки на природу де можна посмажити зефірки на вогні — наша перша знахідка саме для вас. Це Вічний сірник Make Fire. Ціна питання цього агрегату — 60 грн. А в користуванні він надзвичайно простий. Більше дізнавайтеся в описі оригінального оголошення.

 

А тепер погляньте і скажіть — що ви бачите перед собою? Правильно, це скарб. Тобто молода Пеларгонія.

“Продам підрощену молоду рослину, осіннього укорінення. Сорт з найкрасивішою і найбагатшою палітрою кольорів серед пеларгоній. Цвіте простими, звичайними персиковими квіточками. Багато бокових відростків, буде пишним кущиком”, — розповідає про цю красуню її власниця.

А це вже не просто скарб, це унікальна реліквія. Ми знайшли дуже несподіваний артефакт — католицький молитовник “Podarek Maryi”, якому понад 100 років. Ціна за таку знахідку “смішна” — 500 грн.

Хих, а ось ще один скарб. Колекційні моделі машинки 1:18 Maisto Bburago Autoart Minichamps nover.

“Продам колекційні модельні машини : BMW? Audi, Mercedes, Porsche та ін. В продажі є ще багато моделей мотоциклів і автомобілів в масштабі 1:18. Можлива знижка при покупці декількох моделей”, — каже власник цього гаража.

Вам яка машинка сподобалася? Нам сіренький Mercedes на нижній поличці.

Ну й на сам кінець. Вже традиційно такі наші добірки не обходяться без різного роду живих істоток. В минулих випусках були котики, кізки і поросята. Прийшла черга бджіл.

“Продам бджолині сім’ї, можливий продаж з вуликом. Ціна сім’ї 1500 грн (без вулика). Можливий торг”, — каже пан пасічник.

Якщо ви теж продаєте щось цікавеньке — надсилайте інформацію нам на пошту і можливо в наступній добірці буде саме ваша пропозиція.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору