Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Союз українок” з допомогою небайдужих українців Німеччини придбали нову “пташку” на передову

Українці — неймовірні люди, які щодня надихають і дивують силою духу та жертовністю. Навіть якщо вони далеко від дому. 

Ділиться Інформатор з посиланням на ГО “Союз українок”.

Сьогодні волонтерки штабу “Союз українок” знайомлять нас з паном Ярославом та його родиною. Сам він проживає в Калуші, а його донька в Німеччині. Вони від початку війни знали, що “Союз українок” постійно збирає на техніку для військових, на дрони, тепловізори, авто тощо. Тому вирішили долучитися до придбання дрона для наших захисників і захисниць, у якому постійно є потреба на передовій та спеціально передали на це гроші.

З допомогою американських партнерів в короткі терміни вдалося замовили дрон DJI Mavic 3, який вже зовсім скоро буде адресно переданий на передову нашим захисникам.

Команда волонтерського штабу ГО Союз українок КМФ висловлює безмежні та щирі слова вдячності  благодійникам за їхню довіру  і допомогу у забезпеченні ЗСУ потрібними речима.

“За 9 років допомоги армії ми думали, що нас уже, мабуть, важко здивувати. Але мусимо визнати, що таки можна! Дуже цінно, що люди, які активно допомагають Україні протягом крайнього року, і зараз знаходять ресурси продовжувати підтримувати Україну та українських військових!
З такими неймовірними людьми, допомогою та сильним військом ми обов’язково переможемо!”, — відгукують волонтери “Союзу українок”.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору