Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші заговорять віршами “Риби й птахи” Ольги Новак | АНОНС

На цьому тижні в рамках презентаційного туру містами Прикарпаття молода франківська поетеса завітає до Калуша. Вона вже побувала у Надвірній й Франківську, а тепер на черзі й наше місто.

Запрошує та анонсує Інформатор.

Цієї неділі, 9 квітня, о 15:00 у Виставковій залі на вулиці Дзвонарська, 5 відбудеться презентація поетичної збірки “Риби і птахи” Ольги Новак.

“Риби і птахи — це мій світ та разом з тим це певний зріз творчості, підсумок кількох років. Бо можна прочитати один вірш в соцмережах і зробити висновок, що я пишу римоване чи тільки верлібри або лірику, чи тексти про війну. Тут є все, тому запрошую в мій світ риб, птахів та людей”, — ділиться з нами авторка.

Ольга – лауреатка літературних премій, фіналістка конкурсу «Гранослов» (2021), громадська активістка. В травні-червні 2022 року була учасницею резиденції від Фундації Пограниччя, Сейни, Польща (Borderlands Foundation). Отримала стипендію від Goethe-Institut Ukraine, за кошти якого й вийшла ця поетична збірка.

На презентації можна отримати книгу безкоштовно, а також задонатити на монобанку, кошти з яких підуть на потреби друзів-військових.

Зустрінемось там 😉

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору