Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Анонс подій на тиждень від “Чистих сердець”

Усі заходи проводяться у рамках благодійного проєкту та є безкоштовними. Особливу увагу на кожному заході приділяють комплексній підтримці людей, які постраждали від війни.

Ділиться Інформатор, посилаючись на ГО “Чисті серця”.

  • У четвер, 6 квітня, о 16:30 проводитиметься захід для дітей під назвою “Сяйво в тобі” у просторі за адресою: вулиця Малицька, .

 

  • У п’ятницю, 7 квітня, о 16:00 розпочнеться арттерапевтична група “Точка Опори” у просторі за адресою: вулиця Пушкіна, .

На арттерапевтичній зустрічі учасники разом з фахівцями будуть наповнюватися ресурсом, спілкуватися в безпечному просторі та шукати свої точки опори.
Детальніше про це ми писали у матеріалі: “Чисті серця” запрошують калушан разом відшукати точку опори.

  • У суботу, 8 квітня, о 12:00 розпочнеться тренінг для підлітків під назвою “Психологічний Джавелін” у просторі за адресою: вулиця Пушкіна, .

На тренінгу дітям допоможуть знайти підтримку та направлять у правильне русло формування себе та взаємодію з суспільством.
Детальніше про це ми писали у матеріалі: Тренінг “Психологічний Джавелін” | Анонс.

  • Цього ж дня, о 16:00 відбудеться коло підтримки “Психологічний релакс” у просторі за адресою: вулиця Пушкіна, .

В колі підтримки калушани матимуть змогу бережно подосліджувати грані власної сексуальності та знайти ресурс для її реалізації.
Детальніше про це ми писали у матеріалі: “Чисті серця” запрошують калушан на сеанс біосугестії.

  • У неділю, 9 квітня, о 14:00 волонтери проведуть майстер-клас для дітей під назвою “Великоднє курча” у просторі за адресою: вулиця Пушкіна, .

 

  • Цього ж дня, о 16:00 для дітей проведуть “Великодній майстер-клас” з виготовлення декору з фетру у просторі за адресою: вулиця Пушкіна, .

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору