Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Kalush Orchestra презентували нову марку від Укрпошти у Калуші

Про новий дизайн марки від Укрпошти розповів той, хто на ній зображений — Олег Псюк.

Ділиться Інформатор.

Зустріч відбулась у палаці культури “Мінерал” в атмосфері нам усім відомої “Стефанії”, також можна було почути й інші релізи гурту за останній рік. Захід відвідало чимало політичних та громадських діячів, зокрема гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський та мер міста Андрій Найда.

“Перший концерт гурту після Перемоги — в Калуші”, — висловив сподівання міський голова.

Винуватець свята, Олег Псюк був небагатослівним та розповів, що задоволений візуальним виглядом марки. Відтак відбулось спецпогашення кількох марок на конвертах — печатку поставили особисто гендиректор поштової компанії, мер Калуша та вокаліст гурту.

Придбати нові марки можна у філателістичних крамницях Укрпошти, а також у всіх поштових відділеннях компанії та онлайн. Тираж поштової марки — 780 000 прим.

Окрім нових марок “Kalush Orchestra” на заході можна було придбати марки “Пес Патрон”, котрі вже стали класикою жанру, та різноманітний мерч, зокрема футболки, світшоти, горнятка тощо. Після офіційної зустрічі Олег Псюк підписав усю придбану атрибутику та поспілкувався з поціновувачами.

Також незабаром Укрпошта розпочне онлайн-аукціон, де розіграє непогашені марки з новим дизайном. Гроші планують передати на користь об’єднаної штурмової бригади Нацполіції “Лють”.

Принагідно Інформатор поспілкувався з гендиректором Укрпошти Ігорем Смілянським щодо ситуації зі співпрацею з Raiffeisen Bank:

“За один день, навіть, якби хотів, такі великі системи не переключаються. Тому надалі будемо дивитись. Укрпошта вже давно планує зробити свій банк, і тоді ми зможемо самі оперувати всіма платежами. Проте наразі Укрпошта не має офіційних підстав відмовлятись від співробітництва”, — зазначив Смілянський.

Завершилось дійство танцем калуського молодіжного театру “Фламінго” під творчість “Kalush Orchestra”.

Подивитись фрагмент події можна на нашій фейсбук-сторінці за покликанням.

Остап Лагойда
Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору