Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Гвардія наступу” продовжила набір до штурмових бригад ще на місяць — Світлана Онищук

Не так давно, кілька тижнів тому, ми розповідали про завершення набору добровольців до “Гвардії Наступу”, які будуть звільняти українські землі від окупантів. Сьогодні ж у Івано-Франківській ОВА повідомили, що наразі формується вже  резерв бійців.

Розповідає Інформатор, посилаючись на колег з Івано-Франківської редакції.

Сьогодні під час наради з головами територіальних громад та РВА начальник обласної військової адміністрації Світлана Онищук розповіла, що серед десятків тисяч анкет, які надійшли до “Гвардії Наступу” доволі багато анкет прикарпатців й певну частину з них уже навіть прийняли до штурмових підрозділів.

За словами очільниці ОВА Івано-Франківська область успішно реалізувала проєкт “Гвардія наступу”. І хоч основний штаб бригад укомплектований, зараз формується резерв у бригади “Сталевий кордон”, “Червона калина”, “Лють”, “Рубіж”, “Спартан”, “Кара-Даг”, “Буревій” та “Азов”.

Дякую усім, хто приходив до ЦНАПів та згодився вступили до лав захисників, а ще звертаюся до тих, хто хоче захищати свою державу. Проєкт “Гвардія наступу” продовжено ще на місяць. Приходьте до одного з 10-ти ЦНАПів області або заповніть анкету на сайті. Остаточно вигнати ворога з нашої землі зможуть тільки вмотивовані захисники. Вони зміцнять українські сили під час майбутнього наступу та звільнення територій від ворога. Чекаємо на таких патріотів“, – додала Світлана Онищук.

Наразі долучитися до “Гвардії наступу” у нашому районі можна в ЦНАПах:

  • м. Калуш, вул. Богдана Хмельницького, 52;
  • м. Долина, вул. Грушевського, 18.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору