Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Чому падають дерева?” — На Калущині невідомі спилюють столітні дуби

Дерева на Прикарпатті мають особливу важливість. Вони не тільки виконують свої природні функції, але й тішать погляди мешканців протягом суттєвого відрізку року. На Долинщині одним з найпопулярніших місць, де мешканці можуть поєднатися з природою є вулиця Обліски. Днями місцева мешканка зіткнулася з наслідками чиїхось незаконних дій.

Ділиться Інформатор.

Вчора, 12 квітня, в там було зафіксовано кілька незаконно спиляних столітніх дубів. Як відомо з публікації очевидиці Світлани Дец, це вже не перший випадок в Обліках.

“Повернулась з прогулянки з дітками до дубового лісу, що по вулиці Обліски. І вже не вперше спостерігаємо, що столітні дуби піддаються нищенню (мова не про санітарну чистку чи чистку під водоканал, електромережу тощо). Очевидно, що в лісі завелись крадії. Не так давно на очі потрапив спиляний дуб і, як вже зрозуміло, жодного покарання, як і розслідування на місці злочину не відбулось. Допоможіть з розголосом цієї ситуації і порадою, до кого звернутись в даному випадку, оскільки такими темпами ми залишимось без лісу, як окраси міста і як природного санітара для всіх жителів навколишніх територій”, — поділилась пані Світлана.

Чи звернуть увагу на цю проблему правоохоронці та влада Долини? Не відомо.

Інформатор слідкуватиме за подальшим розвитком подій.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору