Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Україна-Канада-реп!” — Kalush Orchestra випустили новий фіт з канадським репером

Доки деякі українці не можуть відмовитися від російської музики, ми продовжуємо слухати своє. Достатньо один раз почути нову пісню Kalush Orchestra й вона міцно засяде вам в голову. Ми вже годину не можемо перестати її наспівувати. Що ж то за пісня така?

Ділиться Інформатор.

Сьогодні, 14 квітня, наш рідний гурт Kalush Orchestra представили нову пісню й кліп до неї. Нова робота — це спільний трек з канадським репером BBNO$ під назвою “Ushme Uturbe”.

Співпраця з канадським реп-виконавцем BBNO$, чий всесвітньо відомий сингл «Lalala» набрав понад 800 мільйонів прослуховувань на Spotify, стала важливою для Kalush Orchestra у створенні «Ushme Uturbe». Артисти познайомилися в Остіні, штат Техас, де зняли кліп на пісню, знімали по всьому Остіну, розміщуючи зображення герба України – синього щита із золотим тризубом – на стінах і світлофорах міста.

“В Остіні ми вперше в реальному житті зустрілися з Алексом (BBNO$), але нам було так легко і весело працювати разом на знімальному майданчику, що здавалося, що ми давні друзі. Сподіваємося, вам сподобається результат нашої співпраці”, — поділився з нами фронтмен Kalush Orchestra, Олег Псюк.

А тепер нумо насолоджуватися кліпом і піснею разом:

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору