Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Продається все №6: мед, лампи й цуценята

На цьому тижні #барахолкикалуша підготували нам менш антикварні знахідки, натомість маємо доволі смачні й не менш цікаві. Сьогодні ми вкотре переконалися, що #продаєтьсявсе.

Що саме — розповідає Інформатор.

Перший лот — звірюка! Справжній комбайн. Без нього збирання ягід на городі буде просто нестерпним.

Ціна питання залежить від розміру. Наприклад маленькі “комбайники” розміром 10 см можна вхопити за 350 грн, а більші, 21 см — за 500.
Подумайте, скоро вже сезон ягід!

Другий лот — прикрасить ваш інтер’єр і надасть оригінальності середовищу вашого перебування. Благо, що “Прикарпаттяобленерго” перестало вимикати електрику. Отож, перед вами Настільна лампа Дерево дуб Едісона. Коштує така красота всього лиш 900 грн, а схвальних відгуків від друзів буде на мільйон.

Беріть велику ложку, бо наступний лотдомашній мед.

“04.08.2022р скачав липово-соняшниковий мед. Пасіка знаходиться в с. Середньому Тернопільської області. Тут багато лісу, полів, річка. Селище розташоване далеко від шосе, фабрик, заводів. Мед дуже смачний, екологічно чистий”, — признається власник оголошення.

Ціна за літру цієї смакоти — 200 грн.

А цей лот — для тих, хто справді любить наше місто. Перед вами — “Калуш на давній поштівці та фотографії”.

“Ексклюзивне видання, 2017 р. В книзі зібрані фото старовинного Калуша. Стан книги — новий”, — каже продавець. І ми йому віримо.

Ціна ексклюзиву — 500 грн.

А це — скарб! Тут всі слова зайві, адже перед вами наймиліші у світі цуценята амстафа. Одна така “бусінка” стане вашою всього лиш за 1000 грн.

“Одні дівчатка. Мама — чистокровний амстаф, тато — вівчарка.
Знаходимось у м. Калуш, Івано-Франківської обл.

Будь ласка, пишіть на телеграм або вайбер по вказаному номеру, бо не завжди можу говорити по телефону”, — попереджує власниця.

Якщо ви теж продаєте щось цікавеньке — надсилайте інформацію нам на пошту і можливо в наступній добірці буде саме ваша пропозиція.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору