Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Kalush Orchestra знову їде на Євробачення

За нашими рідними Kalush Orchestra годі встигнути. Ще нещодавно гасили марку в Мінералі разом з директорок “Укрпошти”, потім презентували нову пісню й кліп, а тепер стало відомо ще одну гарну новину. 

Розповідає Інформатор, посилаючись на Суспільне.

Сьогодні, 17 квітня, стали відомі імена запрошених артистів, які виступатимуть у фіналі Євробачення-2023. На сцену 67-го Пісенного конкурсу вийдуть українські зірки Євробачення минулих років. Окрім Kalush Orchestra будуть присутні також  Go_A, Jamala, Тіна Кароль та Verka Serduchka.

Нагадаємо, що головне шоу відбудеться в Ліверпулі від імені України розпочнеться у суботу, 13 травня.

Kalush Orchestra відкриватиме цю довгоочікувану подію потужним виступом під назвою “Голоси нового покоління”.

“Ми чекали на наш виступ у Ліверпулі відтоді, як минулого року його оголосили містом проведення конкурсу. Це місто з всесвітньо відомою музичною спадщиною, і ми щасливі, що нарешті можемо оголосити, якою честю для нас буде виступити там. Хоча ми засмучені, що не змогли привезти Євробачення до нашої країни, ми вдячні Великій Британії за те, що вона приймає цей конкурс від нашого імені. Ми виступимо задля кожного українця, щоб нагадати, що кращі часи й перемога нашої країни ще попереду, а також щоб показати світові, за що бореться Україна”, —  поділилися калуські репери Kalush Orchestra.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору