Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“В ногу з часом та викликами” — “Maxwell Pub” перевтілюється у патріотичний “Maxwell Штаб”

Колись “Maxwell Pub” був культовим для калушан місцем. Свого часу тут витала ірландська атмосфера, була своя неформальна тусовка, відбувалися концерти й навіть реп-фестивалі. Відтоді “збігло багато води” й прийшло, певною мірою забуття. Війна також внесла свої корективи. Проте, тепер паб отримав друге дихання. Вже зараз можна помітити суттєві зміни.

Ділиться ексклюзивом Інформатор.

Нова епоха закладу починається з нового імені — “Максвел Штаб”.

“Тепер більше ніж просто паб. Ми повертаємо свою роботу в інше русло, в новому, патріотичному форматі”, — ділиться з передової новий власник Михайло Перегінець.

Заклад відновлений з новою ідеєю — популяризація патріотизму й допомога військовим та ветеранам.

В оновленому “Максвел Штабі” плануються події благодійного характеру — і стенд-апи, і мистецькі вечори й музичні концерти. Також передбачається оновлення меню та барної карти в патріотичному дусі.

“Це місце для тих, хто шанує не лише живу музику, смачні страви та чудову випивку, але й пам’ятає, що відпочинок у тилу після важкого робочого дня — це все завдяки воїнам, які мужньо боронять наш спокій там, де спокійно майже не буває”, — нагадують максвел-штабівці.

Також ми поспілкувалися з учасником процесу перевтілення та відповідальним за нього, Юрієм Скоріянтовим, та дізналися більше деталей:

 

Також нагадаємо, що завтра, 22 квітня, о 18:00 в “Максвел Штабі” відбудеться черговий благодійний стендап-вечір за участі відомих коміків — Богдана Вахнича, Насті Сіль та Антона Соколова. Стежте, попереду ще багато цікавих оновлень.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

 

 

Нагору