Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Гумор, який допомагає нашим захисникам — у Максвел Штабі відбувся благодійний стендап вечір | Фоторепортаж

Вікенд у Калуші почався з позитивної ноти. Вчора в оновленому Максвел Штабі відбувся вже другий за рахунком Благодійний стендап  “Удачники”. Нагадаємо, що це благодійні стендап події, котрі названі в честь однойменного аеророзвідувального батальйону УДА. Організовує їх калушанин, який є одним з аеророзвідників батальйону — Влад Німак. 

Як минув гумористичний вечір, розповідає Інформатор.

Перш ніж розпочався сам концерт, вступне слово взяв один з ідейників ребрендингу культового пабу Юрій Скоріянтов. З імпровізованої сцени він розповів, які оновлення чекає заклад, проанонсував оригінальну фотозону, яка тепер постійно буде знаходитися в пабі та доповнюватися. Ну і звісно запросив всіх присутніх гарно провести вечір.

Далі на сцену вийшли коміки — резиденти клубу Stand Up Battle Club. Першим жартував у мікрофон Антон Соколов. Його скетчі здебільшого змальовували реалії українських хлопців “за 30”. Було доволі відверто, почасти з домішками чорного гумору, проте зал був в захваті.

Також, ж вже “обкатаною”, доволі популярною програмою виступила комікеса Настя Сіль. Її відвертості зі сцени може позаздрити кожен. Мабуть саме в цьому і є її родзинка.

А закрив стендап частину комік Богдан Вахнич, який окрім як жартувати, ще й працює у Швидкій допомозі. Багато його скетчів побудовані саме на реаліях його основної роботи.

До речі, повну версію виступу коміків можна переглянути у записі нашого стріму.

Опісля гумористичного вечора настав час для благодійності. Організатори вечора виставили на аукціон два унікальних лоти — шеврон підрозділу аеророзвідки Української Добровольчої Армії та частинка російського ПТУРа. Сумарно на події вдалося зібрати понад 5000 грн. Перший лот калушани забрали за 1200 грн, другий за 2000. Також протягом вечора можна було донатити прямо на Монобанку “Удачників”.

“Подією задоволені, адже робити культурницькі в Калуші, ще й з великою благодійною складовою — це супер кайф! Не можу сказати що це зайняло критично багато зусиль, було прікольно планувати подію — домовлятися з закладом, з коміками

До речі, підбір коміків цього разу получився доволі прикольним* — діаспорянка з Канади Настя Сіль, дніпрянин Антон Соколов та житель Трускавця — Богдан Вахнич)
Особливо дякую локації — Максвел Штабу за можливість проводити благодійні події та робити добру справу! І звісно, дякую вільним та небайдужим Калушанам за підтримку 🧡”, — поділився враженнями організатор Влад Німак.

Максвел-штабівці пообіцяли, що це не останній такий вечір. Тому, слідкуйте за анонсами 😉

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору