Коломия До сайту

На Івано-Франківщині двоє невідомих викрали 15-річну дівчинку та пограбували 3 підлітків

Підозрювані потрапили в квартиру шляхом обману і викрали дівчину. 

Повідомляє Інформатор.

Сьогодні, 25 квітня, до надвірнянських правоохоронців звернулася 15-річна дівчина. Вона повідомила, що двоє невідомих чоловіків викрали її.Чоловіки під приводом взяття собаки на парування виманили потерпілу з помешкання. Погрожуючи фізичною розправою, змусили дівчину впустити їх до квартири, де було ще троє підлітків, віком 12 та 13 років. Мама дівчини на той момент була на роботі, а батько – на фронті.

Зловмисники вимагали віддати пітбуля. Однак, не знайшовши його в помешканні, фігуранти відібрали в неповнолітніх мобільні телефони та банківські карти. Після цього вони змусили дівчину сісти в автомобіль “Honda”, де утримували її проти волі. Потерпілу відвезли на околицю Надвірної, а там їй вдалося вийти з транспортного засобу та втекти.

Поліцейські з’ясували особи фігурантів. Це 27 – та 22-річні мешканці Коломиї. Чоловіки раніше не судимі. Після скоєння злочинів вони переховувались, їх розшукали в Коломийській ТГ. А відтак затримали в процесуальному порядку за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених:

Невдовзі суд обере підозрюваним запобіжний захід.

Олег Вітковський

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com