Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Проїздіть, будь ласка” — біля поліцейського відділку на вулиці Тихого заберуть загорожі

Нещодавно ми висвітлювали проблему, яка набрала резонансу в соцмережах. А саме про те, що загородження території між Калуським ліцеєм №5 та відділком Поліції спричинило багато незручностей мешканцям будинків, які знаходяться поряд. Незабаром ця проблема вирішиться.

Ділиться Інформатор.

Нагадаємо, що з 24 лютого 2022 року навколо відділку поліції, задля безпеки були створені спеціальні укріплення з бетонних блоків та металевих загороджень. Станом на сьогодні бетонних укріплень немає, але металеві зі спеціальними знаками “Проїзд заборонено” досі там. У зв’язку з цим проїзд з вулиці Хіміків на вулицю Тихого досі заблокований, а на загородженому шматку автодороги працівники управління облаштували стоянку для автівок.

Калушанка Оксана Мудрак у фейсбук також наголосила наступне:

“Всі машини петляють дворами, не пристосованими до масового руху автівок, псуючи тим самим хиленький асфальт у дворах будинків по вулиці Хіміків”.

Окрім реакції калушан у соцмережах, ще на початку квітня мер Калуша також порушував це питання на нараді Калуської міської ради. Тоді було прийнято рішення зв’язатися з начальником місцевого органу правопорядку для вирішення цієї незручності.

Зрештою, це дало результат. Поліція зобов’язалась прибрати дані загородження протягом місяця. І як сьогодні стало відомо на зустрічі Координаційної ради — з 1 травня поточного року блокування дороги приберуть і знову відновлять автомобільний рух.

Інформатор обов’язково перевірить чи виконали свою обіцянку поліцейські.

Стежте.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору