Інформатор Калуш

ГРОШІ

“Другий пішов” — Калуське УЖКГ оголосило другий тендер на ремонт доріг

Управління житлово-комунального господарства продовжує оголошувати тендери на ремонт доріг в Калуші. Перший з них вже завершився. Кілька днів тому у системі Прозорро з’явився наступний. 

Розповідає Інформатор.

Детальніше про перший тендер на суму 2,5 мільйони гривень ми розповідали у матеріалі “Постелять нормально?” — у Калуші оголосили тендер на ремонт проблемних доріг. І наразі вже відомо, хто буде підрядником.

“По першому тендеру є переможець. Брало участь 5 компаній. Перемогла ТОВ “Карпат-Буд”. Ми з ними уклали угоду. Відповідно, вони готуються до виконання робіт. Будуть робити й маленькі ремонти й суцільні”, — прокоментував Інформатору Тарас Фіцак.

Вже 28 квітня в електронній системі державних закупівель УЖКГ оголосило другий в цьому році тендер. На цей раз його сума складає 3,2 млн гривень.

Згідно з тендерною документацію передбачено, що виконавець повинен здійснити також ямковий ремонт асфальтобетонного покриття доріг площею ремонту від 5 до 25 кв. метрів на загальній площі 640 кв. метрів. Покриття нової дороги має бути товщиною 5 см із гарячих асфальтобетонних сумішей на площі 2970 квадратних метрів і улаштувати щебеневе покриття обсягом 278 куб. метрів.

Подання пропозицій на участь у тендері завершиться 8 травня.

“На 3,2 мільйона ситуація така сама. Ремонт і суцільних відрізків дороги й маленькі й середні ямкові ремонти. Щодо переможця цього тендера дізнаємось 8 травня”, — додав директор УЖКГ.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору