Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Аж 12 призових місць на Міжнародному конкурсі талантів: юні калушани здивували журі

На Міжнародному конкурсі талантів «VICTORY», що відбувся у м. Львів, вихованці “CreativeClub” здобули 12 призових місць.

Розповідає Інформатор.

Серед майже тисячі учасників найвищу нагороду конкурсу у вигляді Гран-прі отримала команда наших юнаків за постановку вірша “А як же діти?”, автором якого є поетеса Юлія Марій.

“Слова проникли у серце наших креативщиків і ми вирішили зробити з нього загальну постановку, у якій кожна дитина змогла розкрити й передати стан кожного українця, кожного українського міста. (Кожна дитина представляла якесь місто.) На конкурсі, ще з перших рядків, глядачі та жюрі просто ридали від почутих слів.”, — коментує засновниця “CreativeClub” Мар’яна Сурмей.

Зайняв перше місце і загальний виступ з піснею “Гімн перемоги”, слова до якої діти писали самі.

Мар’яна Сурмей розповідає і про настрої та символіку загального виступу: “Діти мріють про мир, чекають перемоги та дякують нашим захисникам за те, що вони можуть залишатися у своїй країні та розвиватися”.

Модельна постановка від Діани Сурмей теж взяла перше місце з постановкою “Світ змінюєш тільки ти”: “Основна тема, яку ми розкривали — барви нашого життя. Хто як життя розфарбовує — той таким життям і живе”.

А от у номінаціях «Вокал», «Художнє слово» та «Хореографія» вихованці “CreativeClub” завоювали ще 6 перших та два других місця у своїх вікових категоріях.

“Ми мріємо про мир та прославляємо Україну на культурному фронті. Завдяки підтримці батьків та великому бажанню дітей ми здобули багато перемог, але для нас найважливішими є емоції дітей і розуміння того, що все, що ми робимо, несе якийсь сенс, і цим ми можемо хоч трішки змінити світ.”, — додає засновниця “CreativeClub”.

Всього у конкурсі взяли участь 22 вихованці творчого простору «CreativeClub» від 5 до 15 років.

Вітаємо переможців та бажаємо натхнення!

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору