Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Електросамокати знову з’являться на вулицях Калуша

З’являться самокати кращої якості та з новими правилами — підсумки зустрічі з представниками організації ТзОВ “E-wings”.

Ділиться Інформатор, посилаючись на мера міста.

Рік тому в Калуші з’явились електросамокати на безконтактній оренді. Ставлення до такого виду транспорту було неоднозначним: користувачі — задоволені, а мешканці міста обурені недотриманням правил дорожнього руху. Та й компанія “E-wings” з оренди електросамокатів зазнавала збитків через їх навмисне пошкодження.

Уже цього року виникло питання щодо продовження послуги. Сьогодні відбулась зустріч з представниками ТзОВ “E-wings”, яка займається альтернативними видами транспорту не тільки в Івано-Франківську, а й у Львові, Дрогобичі, Вінниці. Найближчим часом вони відкриють для себе й Одесу.

Роман Мотрук, директор компанії, що у Калуші цьогоріч з’являться покращені самокати (частково українського виробництва). Також він запевнив, що самокати будуть міцнішими, надійнішими та комфортнішими.

Присутнім на зустрічі був і Андрій Чуба, керівник ТзОВ “ПІКАРТ”, яке займається виготовленням основної комплектуючої частини транспортного засобу — корпусу.

Вже на вихідних з’явиться перших 20 електросамокатів, а найближчим часом їх кількість може збільшитись до 70.

Також максимальна швидкість буде зменшена до 20 км/год (минулого року було 25/год).

Нагадуємо, що скористатися послугою можуть тільки повнолітні.

“Закликаю користувачів самокатами дотримуватися правил, поважати один одного, берегти те, що маємо!”, — додає Андрій Найда.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору