Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Питання за 100 тисяч доларів” — оприлюднено скандальне відео з ексрозвідником Червінським

Минулого місяця ми розповідали про те, що Службою Безпеки України було затримано колишнього розвідника Романа Червінського. Йому було оголошено про підозру за перевищення службових повноважень у ході провальної та ніким не узгодженої “спецоперації” з викрадення російського літака. Сьогодні стали відомі ще деякі дуже цікаві факти його діяльності.

Розповідає Інформатор, посилаючись на УНІАН.

Ексрозвідник Червінський вимагав 100 тисяч доларів у бізнесмена за “сприяння” щодо вантажу контрабандних сигарет на одеській митниці.  Запис, знятий прихованою камерою, на якому група людей обговорює корупційну схему, опублікував політичний експерт Андрій Миселюк.

“Судячи з запису, Червінський «допомагав» одному бізнесмену витягнути вантаж контрабандних придністровських цигарок, який застряг на одеській митниці”, – вказує експерт.

Зважаючи на свої джерела Андрій Миселюк зауважує, що ексрозвідник також видавав себе за працівника Податкової служби вищої ланки, який може “вирішити будь-яку проблему”.

“Відео, м’яко кажучи, дещо дисонує із образом чесного патріота. Та й загалом запис розмов, де на той час діючий розвідник намагається розкрутити “комерса” на 100 тисяч доларів, викликає багато запитань до персони Червінського і того, що він сьогодні говорить. Людина, яку дехто намагається наділити беззаперечним авторитетом, виявилася звичайним хабарником-рішалою в погонах?” – резюмує експерт.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору