Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Два квадрокоптери для захисників” — допомога з-за кордону

Колишній мешканець Калуського району, а сьогодні мешканець Нью-Йорку (США), передав нашим захисникам два квадрокоптери «DJI MAVIC 3», які він придбав разом з меценатом із США Аскольдом Лозинським.

Розповідає Інформатор, посилаючись на очільницю Калуської райдержадміністрації.

“Уже понад рік триває кровопролитна війна з російськими окупантами. День за днем наші мужні захисники міцно стоять на ногах, попри втому, спрагу, вітер, дощ, спеку, холод… Попереду — лише довгождана Перемога над російськими окупантами. З величезним почуттям вдячності, кожен з нас у тилу робить все, щоб допомогти нашим мужнім Героям.”, — пише на своїй сторінці Жанна Табанець.

Сьогодні, 11 травня, очільниця Калуської райдержадміністрації зустрілась із п. Андрієм та військовослужбовцем Любомиром Андріївим, де вони обговорили подальшу благодійну підтримку наших захисників.

“Щиро вдячна Вам, панове Аскольде та Андрію, за вагому неодноразову допомогу, за любов до України та нашого героїчного народу. Також вдячна й іншим благодійникам, що допомагають пришвидшувати нашу Перемогу.”, — додає Жанна Табанець.

Разом ми переможемо!

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору