Інформатор Калуш

ВЛАДА

У Болехові підприємців каратимуть за не покошену траву

На сайті муніципалітету нагадали підприємцям про правила дотримання благоустрою земельних ділянок, наданих їм у власність чи користування. 

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Болехівську міську раду.

Нагадують, що за правилами благоустрою Болехівської територіальної громади підприємства, установи, організації та громадяни повинні здійснювати повний комплекс робіт на власних та закріплених за ними територіях. Орендарі повинні забезпечувати постійне підтримання чистоти й порядку. Ці правила також стосуються косіння трави, котра досягла висоти в 15 сантиметрів.

“З настанням весни посилюється зростання трав’яного покриву, а тому виникає необхідність догляду, зокрема вчасного косіння, вкритих трав’янистою рослинністю територій”, — пишуть на сторінці Болехівської міської ради.

Правила утворені відповідно до ст. 17, 18, 24 Закону України “Про благоустрій населених пунктів”.

“Відділ житлово-комунального господарства, будівництва, транспорту екології та благоустрою Болехівського міськвиконкому звертається до керівників підприємств, установ та організацій, власників, балансоутримувачів та користувачів територій дотримуватись вимог правил та забезпечувати утримання прилеглих та закріплених територій у належному санітарному стані у тому числі регулярне знищення бур’яну та вчасне косіння трави”, — пишуть на сайті.

Також додають, що у разі виявлення порушень, відповідальних осіб притягуватимуть до відповідальності, яка передбачена ст. 152 КУпАП.

“Будьмо свідомими та відповідальними мешканцями нашої громади, добрими сусідами та створюймо відповідні умови для життя та відпочинку!”, — закликають представники мінуципалітету.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору