Інформатор Калуш

ВЛАДА

У Калуській міській раді з’явились нові депутати

Сьогодні, у понеділок, 15 травня на 45 позачерговій сесії у депутатський склад увійшли троє нових депутатів. 

Повідомляє Інформатор.

Напередодні повідомляли про те, що Володимир Тимків та Олександр Коваль складають свої депутатські мандати.

Депутат від партії “Народний Рух України” Володимир Тимків відмовився від депутатства на основі попередніх домовленостей скласти депутатський мандат на екваторі каденції в користь співпартійця Святослава Федоришина.

Також депутат від партії “Європейська солідарність” — Олександр Коваль у відеозверненні відмовився від посади та повідомив, що продовжуватиме працювати на фронті задля перемоги. Замість нього, за виборчим списком, у склад міської ради увійшов Олександр Смолянський.

Натомість депутат від партії “Європейська солідарність” — Сергій Воконоголь покинув депутатське крісло у зв’язку зі смертю. Чоловік помер у віці 55 років в березні 2023 року. Замість нього на посаду заступить Наталія Табачук, яка очолює відділ координації роботи зі старостинськими округами, закупівель і комунікацій виконавчого комітету Калуської міської ради та є наступною у виборчому списку.

“З ласки Божої вступаючи у права депутата Калуської міської ради зобов’язуюсь усіма своїми діями дбати про благо Калуської міської територіальної громади та добробут її жителів. Гідно представляти своїх виборців обстоювати їх права і свободи. Присягаю дотримуватися конституції України, законів України, статуту міста Калуша, Калуської міської територіальної громади. Виконувати свої обов’язки тільки в інтересах громади”, — йшлось у присязі, яку зачитали депутати.

 

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору