Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Суцільна небезпека” — що з благоустроєм в одному з районів Калуша? | Фоторепортаж

Сьогодні Інформатор вирушив на вилазку вулицями Біласа і Данилишина та Малицькою. Що ми там побачили — читайте далі.

Спершу нам відкрився чудовий краєвид: буквально серед вулиці ми побачили цілу купу сміття.

Мало того, що тротуар буквально зруйнований, то він ще й вдало “поремонтований”. Звідки сюди притягнули каміння та сміття — невідомо.

Неподалік віконні отвори, мабуть, намагались укріпити мішками з піском. Та оскільки він висипався з мішків — це може перешкоджати будь-якому руху тротуаром повз будинок.

Не мішками єдиними: хтось вирішив влаштувати смітник, накидавши гілля та хмизу, та залишити його буквально неподалік будинків.

 

І з деревами досі не все — зовсім неподалік росте напівзруйноване дерево, гілки якого буквально обламуються та створюють неймовірну небезпеку. Одна з гілок відлетіла досить далеко, що й дає цьому підтвердження.

А от щодо тротуарів — та сама біда. Крізь каналізаційні грати можна не те щоб впустити телефон, чи ще щось із дрібних речей, а й отримати декілька травм. Додає барв яма розміру ступні, яка розташована праворуч.

До теми: “Ногу зламаєш” — стан калуських тротуарів | Фоторепортаж.

Натрапили ми і на старий колодязь, який нічим не засипали та не закрили. Вночі, до прикладу, досить легко травмуватись, втрапивши в таку “прірву”. Та і у світлу добу колодязь можна не помітити — його розміри не дуже великі, та травм може принести більше ніж достатньо.

А от і ще одна яма: люк буквально на поверхні, та ще й з поламаною кришкою. Каміння збоку тільки ускладнює ситуацію — варіантів створення небезпечних ситуацій просто безліч. А металеві дроти, які вже буквально “вилізли” із люка — додають гостроти ситуації.

Цього разу яму вирішили “залатати” палетою. Та ще й гілки, які стирчать з ями, можуть додати декілька додаткових ушкоджень. А біля палети досить велика яма, через яку можна перечепитись та добряче постраждати.

Звертаємо увагу влади на проблему благоустрою на вулицях Біласа і Данилишина та Малицькій. Щонайменше, закликаємо покращити умови безпеки для жителів району.

Віталіна Костів
Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору