Інформатор Калуш

ТРЕШ

Калушанин отримав п’ять років за ґратами унаслідок побиття власного батька

Чоловік бив батька дерев’яним табуретом, металевою милицею та ніжкою від стола.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Калуський міськрайонний суд.

На основі раптового конфлікту обвинувачуваний умисно завдавав батьку ударів, через що потерпілий отримав наступні тілесні ушкодження: черепно-мозкову травму, забій головного мозку середнього ступеня тяжкості та множинні забійні рани й синці. Згідно з висновком експерта такі ушкодження є небезпечними для життя в момент їх спричинення. Згодом потерпілий помер.

“У судовому засіданні, обвинувачений свою вину у вчиненні злочину, який йому інкримінується, визнав. Вказав, що не може пояснити причину такої своєї агресії. До цього випадку відносини з батьком в нього були добрі. Розкається за вчинене і дуже жалкує, що так вчинив”, — пишуть на сторінці суду.

Оглянувши обвинувачуваного, судово-психіатричний експерт встановив, що він не страждає психічними розладами й не страждав на момент вчинення злочину. Проте виявляє ознаки РПП внаслідок вживання психоактивних речовин та алкоголю. В нього також присутній резидуальний розлад особистості й поведінки. Наразі він здатен повною мірою усвідомлювати власні дії та керувати ними.

У результаті засідання, 18 травня, суд призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років відповідно до кримінального провадження за ч. 1 ст. 121 КК України.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору