Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Яма на ямі” — стан пішохідних доріжок у Калуші | Фоторепортаж

Що з вуличними дорогами на Богдана Хмельницького? Розповідає Інформатор.

Раніше ми вже ділилися світлинами калуських тротуарів на деяких вулицях Калуша. Що нам вдалось побачити цього разу?

Ось така “картина” зустріла нас буквально одразу — декілька ям, які припали, мабуть, ще тогорічним листям, дещо ускладнюють рух. Прогулюючись, можна одразу й не помітити, як ступив в одну із них. Та в дощову погоду ситуація дасть про себе знати.

І ось, зовсім неподалік, “чарівна” яма уже навіть встигла зарости травою. А от поруч тротуар (чи те, що від нього залишилось). В такому місці можна легко перечепитися, чи зробити “крок у повітрі”, ступивши в яму.

Ось тут ситуація ще цікавіша: тротуар буквально розсипається на частинки. А каміння, яким, скоріш за все, засипали ями, зовсім не покращує якості доріжки.

Тротуарна плитка в цьому місці, здається, почала кудись збиратися. Деякі плитки розбиті, а більшість — взагалі відсутня. Ба більше — вони розкидані по периметру, тож можуть створити якусь небезпечну ситуацію.

“Розсипається” тротуарна плитка не тільки тут. Здається, якщо випадково перечепитись — можна завдати собі значних ушкоджень.

А камінь, який відколовся від бетонної конструкції, додає барв вулиці Богдана Хмельницького. Бетонна брила обвалилась буквально на пішохідну доріжку, поділившись на декілька частин.

Звертаємо увагу влади на проблему справності пішохідних доріжок на вулиці Богдана Хмельницького. Щонайменше, закликаємо покращити умови та благоустрій тротуарів і доріжок.

Віталіна Костів

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору