Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Залізна крамниця” від “Укрзалізниці” — відкрився онлайн-продаж

Мерч-шоп “Укрзалізниці”, який було відкрито фізично у листопаді минулого року, на Центральному залізничному вокзалі Києва, існує тепер і в онлайн-просторі.

Розповідає Інформатор, посилаючись на інтернет-магазин “Залізна крамниця”.

“Залізна крамниця” — це мерч для всіх, чиє серце б’ється в ритмі стукоту коліс.”, — пишуть на сайті магазину.

На сайті перевізника можна придбати різноманітні товари. До категорії “Стиль” віднесли різноманітні футболки, шапки, прикраси та різні сумки й піни.

В категорії “Додому” можна побачити свічки з різними ароматами, постери та інші речі, які вже вдома даруватимуть тепло мандрівок залізницею. “В дорогу” — товари, які покращать подорож та зроблять її максимально комфортною. Серед таких: сумки, косметички, пледи та навіть креми для рук і губ. А от хорошим доповненням до подарунків можуть стати речі з категорії “Дрібнички” — це різні піни та листівки. Цікаво, що на сайті перевізника можна придбати й книги найкращих українських видавництв, що знаходяться в категорії “Книжки”.

“Залізниця знайома нам з самого дитинства. Вона вперше хвилює новими пригодами, заворожує пейзажами, що миготять за вікном, закохує у незвідані місця країни. А згодом зустрічає на пероні з людьми, зв’язок з якими міцний наче залізничний вузол. Залізниця надійно супроводжує нас протягом усього життя і ми хочемо, аби мерч також міг якомога довше приносити вам радість.”, — ділиться “Залізна крамниця”.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору