Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Крила підтримки” проведуть ще більше тренінгів на важливі теми

Волонтери протягом цих трьох днів організовують кілька заходів з навчальним нахилом.

Розповідає Інформатор.

Сьогодні, 24 травня, у приміщенні благодійного фонду на вул. Винниченка, 3 пройде розмовна панельна інтеграція на тему: “Освітній процес та його трансформації в умовах війни”. За модерування Іванни Якубовської гості заходу матимуть змогу дізнатись більше про умови, в яких розвивається освіта зараз, а також обговорити вплив війни на нинішній стан освітнього процесу.

Початок о 17:00. Реєстрація за формою у покликанні.

А вже найближчими днями, 25-26 травня, відбудеться дводенний тренінг за авторства кар’єрної радниці проєкту “ВОНА” від UNFRA Ірини Серняк. Розмова на тему “Підприємницьке мислення та Економіка замкнутого циклу” повинна зібрати чимало амбітних жінок, котрі прагнуть особистісного розвитку. Про це читайте у нашому матеріалі: “Дводенний авторський тренінг Ірини Серняк ” Підприємницьке мислення та Економіка замкнутого циклу” в Калуші”.

“Даний тренінг розширить ідеї для створення та ведення бізнесу через розуміння нових бізнес-моделей які готує нам майбутнє, покаже, як зробити бізнес дружнім до екології і як здешевити витрати за допомогою циркулятивних бізнес-процесів, зорієнтує у нових тенденціях ведення бізнесу”, — анонсують організатори.

Обидва тренінги стали можливими у рамках проєкту “Інтеграція ВПО у громаді та посилення участі у процесах примирення у Калуській громаді” завдяки підтримці Уряду Канади в рамках проєкту “Голос жінок і лідерство – Україна”, що впроваджується Українським Жіночим Фондом.

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору