Інформатор Калуш

ТРЕШ

Дорогою до Коломиї незнайомець побив жінку у потязі

Після жорстокого побиття у потязі чоловік вийшов на волю та погрожує жінці вбити її.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Інформатор Коломия.

Сталося усе 6 травня в потязі Чернівці-Коломия. Жінка розповідає, що незнайомець спершу пробував зав’язати з нею розмову, потім сів поряд. Коли потяг вже доїжджав до Коломийської станції він почав її жорстоко бити. Спершу повалив на лаву, а згодом і на підлогу. Він завдавав ударів ногами, руками та скакав по ній після чого жінка знепритомніла.

На станції вона звернулась за допомогою та написала заяву у поліцію. На швидкій Олену доставили у лікарню, де лікарі зафіксували струс мозку та множинні забої. Її ушпиталили та пролікували у стаціонарі 8 днів.

Зловмисника знайшли, але він продовжує перебувати на волі. По цій справі є три свідки. Також наявні нові випадки нападів, але деякі жертви не бажають свідчити. Працівники поліції наразі порушили справу за статтею 125 (Умисне легке тілесне ушкодження).

Нагадуємо:

  1. Умисне легке тілесне ушкодження карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.
  2. Умисне легке тілесне ушкодження, що спричинило короткочасний розлад здоров’я або незначну втрату працездатності, карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або виправними роботами на строк до одного року, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.

Олена звернулась до наших колег з Коломиї за допомогою у розголосі справи. Вона закликає коломиян не змовчувати такі випадки та повідомляти про це у правоохоронні органи.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору