Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Бойові медики потребують донат на три евакуаційні авто на фронт | ВІДКРИТИЙ ЗБІР

Війна все ще триває й наша колективна допомога зараз дуже потрібна хлопцям, які захищають нас на Сході. Тож сьогодні волонтерка Євгенія Картушова відкрила новий потужний збір для наших захисників на Луганському напрямку.

Ділиться деталями Інформатор.

Збір відкрито Євгенією Картушовою спільно з 2-им стрілецьким батальйоном 15 полку НГУ на три евакуаційні медичні автомобілі для порятунку наших військових з поля бою.

Вартість одного такого авто 6000$, а загальна сума 700 000 грн.

“Для цього підрозділу ми з вами вже збирали на авто, яке наразі успішно виконує свої задачі. Та з того часу відбулись певні зміни. Кожне життя воюючого українця на рахунку! Тому зараз ціна втрат значно вища і ми маємо зібрати на автомобілі, які переобладнають для вивозу поранених з поля бою.
Наше з вами завдання — самі авто. Знаю, сума немаленька, але ж і хлопці у нас безцінні!”, — закликає волонтерка.

Донати приймаються на Монобанку https://send.monobank.ua/jar/6brt3icoTA або на карту 5375 4112 0622 9788 та PayPal kartushovaeo@gmail.com

“Зараз наш батальйон залишився без автівок для евакуації поранених, яких останнім часом все більше. Зрозуміло, що в такій справі, як евакуація, завжди допоможе найближчий. Але ж підрозділу потрібно розраховувати на свої сили. Тож, чи можна вас попросити допомогти нам з автівками? Мова йде про три буси для евакуації поранених з зеленої зони (відтяжки) до шпиталю. Повний привід. Грузо-пасажирські чи грузові. Начинку кузова ми вже облаштуємо власними зусиллями. На спеціалізовані авто навіть не розраховуємо, бо і дорогі, і просто так не продаються, да і не призначені вони для бездоріжжя. А от повноприводні буси непогано справляються в наших умовах. Зона відповідальності нашого батальону на сьогодні — напрямок Кремінної.

Нажаль літо очікується у нас дуже спекотним, тож дуже просимо вашої допомоги, якщо це можливо” — також поділився з Інформатором один з бійців.

Станом на 16:30 на банку зібрано майже 19 000 гривень.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору