Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Топ-5 трендів: що носити калушанам влітку?

Літо не за горами, а це означає, що настав час оновлювати ваш гардероб. Не знаєте, що купити? На що звернути увагу? Або, що додати у свій звичний образ? 

Інформатор надихнувся fashion показами та образами українських інфлюенсерів, і готовий розповісти вам про найцікавіші тренди.

Український дух у всьому

Безперечно найтрендовіший одяг для кожного українця це національний. Вже понад рік наша країна бореться з ворогом на усіх фронтах і один з них фронт моди. Чимало колекцій весна-літо 2023 українських дизайнерів містять елементи етнічної символіки. Fashion митці пропонують припинити тенденцію носіння вишиванки лише на свята, а ввести цю традицію у повсякденне життя.

Український бренд One by One створив колекцію Linen Tradition, що складається з суконь та сорочок з етнічними мотивами. Весь одяг відшитий з якісного льону. Під час створення моделей дизайнер надихався не тільки символізмом, але й віршами Володимира Сосюри.

Український бренд O.TAJE пропонує українкам додати у рутину затишку та національних орнаментів. Оновлена капсула так і кричить: “Вдягни мене, візьми холодний чай і відпочинь”.

Національний музей Тараса Шевченка у колаборації з брендом  byMe  створили проєкт “Хто ми є”. На речах зобразили найвідоміші картини митця, які чудово поєднуються у повсякденних образах.

Бренд SHYPELYK випустив гердан на злобу дня, який чудово доповнить будь-який ваш образ. “Незалежна” — це про жінок, яким через війну довелось залишити рідне місто, роботу, дім, але вони змогли розпочати нове життя. Ця прикраса гарна не тільки дизайном, а й своєю ціллю. Вона створена у колаборації з онлайн-інститутом Projector. Усі кошти з продажу будуть перераховані у фонд, який профінансує освіту  для українок в креативних і технологічних галузях.

Квіти, квіти і всюди квіти

Квітковий принт — це однозначно тренд сезону і не тільки в одязі. Аксесуар у вигляді троянди заполонив українські соцмережі. Ця надзвичайно проста річ стала універсальною. Fashion блогерки пов’язують її на шию, пояс, сумку та навіть на голову. Проте варто пам’ятати, що пішла ця тенденція ще від Керрі Бредшоу з серіалу “Секс і місто”.

Українські бренди пропонують текстильні брошки-півонії від MARSEGO&GUZEMA, атласну троянду ручної роботи PYLYPENKO, чокер з суміші віскози та шовку COME WITH ME  та квітку TWO ROSES.

Кохання-зітхання та серця

Світові дизайнери хочуть, щоб у нас з вами було більше любові. Вони представили колекції з принтом та вирізами у “сердечко”. Цього сезону FROLOV точно хіт сезону, хоча, що тут таїти, він майже кожного сезону хіт! 

Platonic love Yourself

Melly

Eromin Store

Носки і сандалі

Так-так, ми не жартуємо. Вічний мем став трендом. Яскраві носочки з сандалями чи босоніжками це не тільки гарно і стильно, а ще й дуже зручно. Ваші пальчики не замерзнуть. Щоб стати модними навіть не потрібно купувати нові босоніжки, а лише яскраві або цікаві носки. Поєднуйте так, як вам подобається.

Захід сонця, небо та кобальт 

Які ж кольори  цього літа будуть найстильнішими? Взагалі ми вам не радимо жити лише трендами, а вибирати ті відтінки, які до вподоби саме вам, а не стилістам. Проте ви можете звернути цього сезону увагу на кобальтовий, помаранчевий, небесно блакитний та ліловий. Саме ці кольори переважали у колекціях світових дизайнерів весна-літо 2023.

LaQuan Smith

Rokh

Анна Сірик

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору