Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

В Калуші відбувся “Дзвінквест” із орієнтування на місцевості

Квест, що приурочений відзначенню Дня міста, відбувся сьогодні, у Парку культури і відпочинку імені Івана Франка.

Ділиться Інформатор.

О 14:00 у Парку культури і відпочинку зібралось аж 14 дитячих команд.

Участь у квесті із орієнтування на місцевості “Дзвінквест” взяли: команда “Компас”, “Найменші” — мікс шкіл, команда “Отамани” — учні Калуського ліцею №6, “Десятка” — учні Калуського ліцею № 10, команда Калуського ліцею №2 — “Едельвейс”, команда “Кажани” Ріп’янського ліцею, команда “Сміливі друзі” Вістівського ліцею, “Чорні леопарди” Пійлівського ліцею, команда Боднарівського ліцею, команда “Стріла” Калуського ліцею №1, команда “Найспритніші” Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка, команда “Азимут” Калуського ліцею №4, команда “Міньйони” Калуського ліцею №5, команда “Freedom” Калуського ліцею №7.

Кожна з команд отримала карту місцевості з контрольними пунктами. Завдання дітей полягало в тому, щоб знайти всі пункти — їх було 11. На 9 пунктах з 11 потрібно було виконати завдання з історії нашого міста.

“Для нас квест не був дуже важким — у нас є досвід в орієнтуванні на місцевості близько 5 років. Дистанція не була надто довгою, та річ саме в тому, що потрібно було бігти, саме це може виснажувати. В деяких місцях потрібно було постояти та подумати, перевіряти номери пунктів та слідкувати, щоб команда трималась разом”, — діляться переможці.

3 місце в інтелектуальних змаганнях зайняла команда “Отамани” Калуського ліцею №6, 2 місце — команда “Міньйони” Калуського ліцею №5 та “Десятка” Калуського ліцею №10, 1 місце зайняла команда “Азимут” Калуського ліцею №4 та “Едельвейс” Калуського ліцею №2.

За результатами спортивного орієнтування по часу 3 місце зайняла команда “Десятка” Калуського ліцею №10, 2 місце зайняла команда “Стріла” Калуського ліцею №1, 1 місце — команда “Азимут” Калуського ліцею №4.

Переможці отримали пам’ятні медалі, грамоти та сертифікати від парку на відвідування атракціонів.

Костів Віталіна

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору