Сьогодні на площі Героїв авторський майстер-клас показував відомий калуський шеф-кухар Віктор Волошин. Було смачно!
Розповідає Інформатор.
27 травня проходить другий день відзначення Дня міста. Одним із заходів стало смачне наповнення калуської буденності. На площі Героїв з 16:00 можна було відвідати чимало ярмаркових крамниць та скуштувати там різновидні страви з м’яса, картоплі, а також — лаваші, бургери тощо.
Родзинкою події стала зустріч з майстер-шефом Віктором Волошином та його тезкою-напарником. Шеф розповів про цінність автентичної української кухні та про освоєння в сучасності різноманітних рецептів, зокрема таких, про які Віктор дізнався з кулінарної книги Ольги Франко, що датується 1929 роком. На майстер-класі митці кухні готували українські брускети — накладенці, поєднуючи незвичні інгредієнти, наприклад: полуницю, перець та оливкову олію.
Про те, яку ціль переслідує Віктор, проводячи захід, читайте у нашому вчорашньому анонсі.
Також до теми: “Плов, бограч і Прапор перемоги — біля “Союзу українок” відбувається гастро-ярмарок до Дня міста”.
Остап Лагойда
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com