Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Шеф-кухар Віктор Волошин показав калушанам автентичну кухню | ФОТО

Сьогодні на площі Героїв авторський майстер-клас показував відомий калуський шеф-кухар Віктор Волошин. Було смачно!

Розповідає Інформатор.

27 травня проходить другий день відзначення Дня міста. Одним із заходів стало смачне наповнення калуської буденності. На площі Героїв з 16:00 можна було відвідати чимало ярмаркових крамниць та скуштувати там різновидні страви з м’яса, картоплі, а також — лаваші, бургери тощо.

Родзинкою події стала зустріч з майстер-шефом Віктором Волошином та його тезкою-напарником. Шеф розповів про цінність автентичної української кухні та про освоєння в сучасності різноманітних рецептів, зокрема таких, про які Віктор дізнався з кулінарної книги Ольги Франко, що датується 1929 роком. На майстер-класі митці кухні готували українські брускети — накладенці, поєднуючи незвичні інгредієнти, наприклад: полуницю, перець та оливкову олію.

Про те, яку ціль переслідує Віктор, проводячи захід, читайте у нашому вчорашньому анонсі.

Також до теми: Плов, бограч і Прапор перемоги — біля “Союзу українок” відбувається гастро-ярмарок до Дня міста”.

Остап Лагойда

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору