Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Килиммен пішов іншою стежкою” — прем’єра сольної пісні й кліпу від учасника Kalush

Kalush розширюється! Спершу унікальна метаморфоза у Kalush Orchestra, яка принесла минулорічну перемогу на Євробаченні, а сьогодні у сольне плавання пішов Килиммен. Доволі оригінальний подарунок до Дня міста, чи не так?

Ділиться Інформатор.

Цієї п’ятниці, 26 травня, у мережах з’явився перший сольний трек учасника гурту Kalush Килиммена. Разом з піснею відразу був презентований і кліп під назвою “За стежками”.

“Як у будь-якого килима, в мене є мрія. Навіть дві. Перша — це, звичайно, перемога України, а друга — щоб мої сольні пісні почув увесь світ. Тож сьогодні радий представити вам свій перший трек! Душа Килима ще ніколи не була такою відкритою, тож якщо хочете дізнатись, ким я є насправді, бажаю приємного перегляду!”, — прокоментував реліз виконавець.

Ми також послухали композицію й ділимося враженнями:

“Серед різноманіття нового українського репу, Килиммен вражає поєднанням динамічної музики й глибоко тексту. На відміну від, наприклад, свого колеги по цеху Skofka, у Килиммена відчувається яскрава образність без натяку на шароварництво. Якщо порівнювати з Килима за глибиною текстів ще з кимось, то перший хто спадає на думку — це Паліндром. Проте, якщо останній експериментує з простотою музики й складністю тексту, то наш сьогоднішній герой шукає “золоту середину”. І в нього непогано виходить. Ще більшої емоційності додає відеоряд. Що тут казати… треба слухати й дивитися!”

Прокоментував початок сольної кар’єри свого колеги й Олег Псюк, лідер гурту Kalush:

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору