Інформатор Калуш

ТРЕШ

Свідок по справі в якій загинули калушани Марта Гриців та Василь Пупко, вдруге не з’явилась до зали суду | ФОТОРЕПОРТАЖ

Історія ДТП зі смертельними наслідками, яка сталася наприкінці літа минулого року, продовжується. На жаль, надто повільно.

Ділиться Інформатор з зали суду.

Днями ми розповідали про попередньо відомі деталі у матеріалі “Що, знову?” — чому переноситься суд в Бережанах?

Нагадаємо, що 7 серпня минулого року, близько 10:00 між селами Шибалин та Комарівка Бережанської громади, Тернопільскої області, сталася ДТП за участі двох легкових автомобілів — “Mercedes-Benz” та  “Skoda Octavia”. Двоє молодих людей з Калущини, які знаходились у другому авто, отримали  травми не сумісні з життям, а водієві, який вірогідно став причиною аварії було оголошено підозру. Як відомо, з ним в авто також знаходились жінка та 10-річна дитина, які після ДТП були госпіталізовані.

Сьогодні, 5 червня, повинен був відбутися черговий розгляд цієї справи. У залі суду очікували появу жінки, яка знаходилась з обвинуваченим в одному авто під час дорожньо-транспортної пригоди — Ольги Мельниченко. Але, вона не з’явилась вдруге.

Зважаючи на це, суддя Бережанського суду, Крамар Василь, вирішив повторно перенести розгляд справи. Проте, цього разу тільки на 10 днів.

Очікується, що наступне засідання відбудеться 16 червня о 10:00 ранку.

Дане рішення знову принесло ноту обурення зі сторони потерпілих та друзів покійних Марти Гриців та Василя Пупко. Після того, як залу суду покинув суддя, обвинувачений Віталій Карпович у судді намагався попросити вибачення у батьків молодих калушан. Проте, безрезультатно.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору