Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

БО “Карітас Івано-Франківськ” дедалі більше інтегруватиметься в Калуську громаду

Нещодавно відбулась зустріч управлінців Калуша з очільником організації Володимиром Чорнієм та заступницею Наталією Козакевич.

Ділиться Інформатор, посилаючись на Андрія Найду.

На зустрічі сторони обговорили шляхи посилення співпраці та вивчення потреб населення й людей, які змушені були переїхати в Калуську громаду.

“Мешканці прихистків поділилися, що основне питання, яке їх турбує на сьогодні, – це зайнятість дітей у канікулярний час. Адже інтеграція внутрішньо переміщених осіб у громаду відбувається поступово”, — пише міський голова.

Отець Володимир зазначив, що організація підтримуватиме надання допомоги та запропонував власні ресурси для реалізації соціальних проєктів. З таких можливих є облаштування дитячих просторів, майданчиків та організація спільних заходів. Також за підтримки парафій Калуської громади реалізовуватимуть християнські табори.

Довідка: БО “Благодійний фонд Карітас Івано-Франківськ” неодноразово допомагав жителям Калуської громади. Благодійники надавали людям, що потребує: харчі, одяг, речі першої потреби та побуту.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору