Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Що можна придбати на Центральному калуському ринку? | Частина друга

Минулими вихідними ми зробили екскурсію Центральним ринком, щоб дізнатися, що там можна придбати й за скільки. Як бачимо, вам такий гайд сподобався не менше ніж нам. Тож…

Продовжує Інформатор.

В першій частині ми звернули увагу на овочі, фрукти, м’ясо, молочку та рибу. Проте, це далеко не весь асортимент.

Суттєву частину ринку займають ятки з різного роду речима. Наприклад, тут можна знайти взуття на будь-який сезон, а разом з ним і штани, шорти, футболки та головні убори.  Припускаємо, що багато хто з нас, стояв колись на картонках приміряючи джинси чи нові кросівки саме цього “базарчику”. Минуло багато років, а попит в ньому не зникає. 

Літнє взуття тут можна придбати від 200 грн і вище. Середня ціна на моделі, які в калуських модних трендах — 400 грн.

Середня ціна кросівок — 350 грн, незалежно від того чи вони жіночі, чи чоловічі.

Ціни на головні убори коливаються в межах 100-250 гривень.

Знайшли на ринку ми й “гуцульський вайб”. Тут можна придбати теплі дитячі та дорослі безрукавки зроблені з овечої шерсті. Ціна таких починається від 700 гри й вище. Також тут є в’язані носки по 250 грн і в таку ж ціну домашні тапочки.

Здивувалися ми ще одній взуттєвій “точці” прямісінько в центрі ринку (справа від м’ясного ангару). Тут легеньке взуття на літо можна придбати за символічні 350 грн.

А на центральному вході-виході ми знайшли цікаву палатку. Тут можна придбати скатертини на стіл з принтами, різних розмірів та матеріалу. Ціни починаються від 40 до 120 гривень.

По сусідству з “кухонною” палаткою на кількох столах розташувалась різного роду біжутерія. Сережки, ланцюжки, персні та медальйони можна придбати від 60 до 280 гривень. 

Також знайшли й кілька “городніх точок”. Тут, наприклад, можна купити різного роду насіння від 40 гривень за пачку, саджанці й грунт для вазонків.

Незабаром Інформатор підготує цікавий матеріал про те, де, яке і за скільки можна придбати насіння.

Наступний ринком для екскурсії ми обрали Муніципальний ринок за адресою вулиця Олени Пчілки.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору