Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Що “кажуть” калуські дошки оголошень? | Фоторепортаж

Попри можливість розміщувати свої оголошення в онлайн-форматі, мешканці нашого міста користуються й звичним способом — залишають свої листівки й оголошення на спеціалізованих рекламних дошках, що розташовані здебільшого біля калуських зупинок.

Розповідає Інформатор.

Дошки оголошень — один із найпростіших і найефективніших способів реалізації продажу товарів, залучення до заходів, обміну та пропозицій. Чому калушани обирають “класику” для розміщення своїх рекламних листівок?

В Калуші можна нарахувати 11 банерних щитів. З них в оренді — 7, а 4 належать Комунальному підприємству “Міський Інформаційний Центр”.  Орендарі обслуговують і утримують інформаційні щити.

Інформатор зателефонував за номером, який був вказаний на одному з оголошень.

“Зручність паперових оголошень саме в тому, що люди більше їх читають, ніж ті, що розміщені в інтернеті. Наприклад, якісь популярні майданчики для розміщення оголошень, при пошуку в гуглі, розміщують короткі тексти оголошень на 3 або й 4 сторінку, тому доводиться довго гортати.”, — ділиться з нами чоловік, який розмістив листівки майже на всіх дошках, які ми сьогодні побачили.

А жінка, яка залишила своє оголошення на одній із дощок, розповіла нам, що після розміщення паперових оголошень до неї частіше звертаються.

“Я подавала свої оголошення у місцеві газети, але зателефонували тільки декілька людей. Я помітила, що більше людей звертається саме через оголошення на банерних щитах.”, — поділилась вона.

Більшість дощок уже в занедбаному стані, але можна помітити, що їх регулярно “чистять” від оголошень, де, до прикладу, більше не залишилось телефонних номерів, які можна взяти собі, або афіш з анонсами подій, які уже неактуальні.

Але розміщують оголошення й у місцях, які не призначені для цього, що карається законом. Згідно зі статтею 152 КУпАП, порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів — тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян (суб’єктів підприємницької діяльності) — від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору