Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуські вчителі пройшли дводенний курс з цифрових лайфхаків

Вчителі-словесники Калуша, на базі ліцею імені Дмитра Бахматюка, пройшли цікаві курси з підвищення кваліфікації.

Розповідає Інформатор, посилаючись на Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області.

Впродовж трьох днів викладачі мали змогу дослідити цифрові лайфхаки для продуктивнішого виховування сучасної молоді. Тренером та наставником для них став учитель української мови й літератури Віталій Півторак.

“Скільки б людина не навчалася, завжди можна знайти ще не знане, цікаве. Підтвердженням є й курси, оскільки кожен учасник зумів для себе дізнатися технології та інструментарій, які сприятимуть якісному викладанню української мови й літератури”, — пишуть на сторінці управління освіти.

Першого дня

Вчителі пізнавали алгоритми створення тестових блоків у “Формі” для закріплення знань й навичок на спеціальних платформах.

Другого дня

Ознайомились з гнучкою платформою для онлайн оцінювання учнів — “Classtime”. Також з проєктами — “На урок”, “Всеосвіта”, Всеукраїнська школа онлайн та гугл-ресурсами: “Форма”, “Meet”, “Клас”, “Padlet”, “Mentimeter”, “Wordwall”.

Третього дня

На основі дидактичних матеріалів видавничої групи “Основа” для 5-6 класів, освітяни провели індивідуально-групову роботу з освітніми проєктами та гугл-ресурсами:”Форма”, “Meet”, “Клас”, “Padlet”, “Mentimeter”, “Wordwall”. Познайомились також з повним функціоналом дизайнерської платформи “Canva”.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору