Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші пройде новий “Аркан” для ветеранів| АНОНС і форма реєстрації

Спілкування з людьми, які прожили такий самий або схожий з твоїм, часто стає рятівним колом. Особливо, коли відбувається під модерацією спеціалістів. Днями у Калуші пройде чергове коло підтримки, яке підтверджує це правило.

Анонсує Інформатор.

В цю суботу, 24 червня, з 15:00 до 17:00, у волонтерському просторі “Чисті серця Калуш” за адресою вул. Героїв України, 9-а пройде коло підтримки для чоловіків та жінок з військовим досвідом — “АРКАН”.

Проведуть його психологині Іванка Гусениця та ️Людмила Сторожук.

“У кожного практикуючого психолога є улюблений вид діяльності. Для мене це робота з ветеранами та військовими. Щиро вдячна їм за довіру та визнання. Це клопітка робота. Вимагає знань, дисципліни, виваженості. Вмінь чути й говорити”, — ділиться Іванка Гусениця.

Форма для реєстрації за посилання.

“Ми дотримуємося кодексу конфіденційності, не можемо розголошувати те що відбувається на групі. Та можемо сказати, що буває по-різному. Тут може бути багато болю і важких спогадів та думок. Тут може бути багато життя, мрій, сміху та чорного військового гумору.
Ми спілкуємося, ми мовчимо, ми пишемо, малюємо, думаємо… Ми злимося, агресуємо, радіємо та надихаємося. Маємо на це право”, — додає психологиня.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору