Інформатор Калуш

ТРЕШ

“Після пологів закутала в одяг та викинула у криницю”, — деталі вбивства новонародженого у Коломиї

У Коломиї вагітна потайки народила, а опісля викинула новонародженого хлопчика у криницю.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Інформатор Коломия.

Вчора, 11 липня, на лінію 102 надійшло повідомлення про 38-річну коломиянку, яка за місцем проживання ймовірно народила дитину. Прибувши на місце подій правоохоронці не виявили її, але оперативно відшукали. Згодом її доставили до пологового будинку, де лікарі провели медичний огляд. За результатами, у неї підтвердився післяпологовий період.

Під час бесіди з затриманою працівники поліції дізнались, що вона на обліку у лікарів не стояла. Народила сама, за місцем проживання. Після пологів вона обгорнула дитину одягом й викинула у криницю на подвір’ї.

В ході розслідування рятувальники викачали воду з криниці й виявили там тіло немовляти. Його терміново відправили на судмедекспертизу. В результаті стало відомо, що хлопчик помер від асфіксії внаслідок утоплення.

За деталями вбивства слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 117 Кримінального кодексу України — “Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини”. Жінці оголосили про підозру.

Раніше вона вже притягувалась до адмінвідповідальності за невиконання обов’язків виховання дітей. Тоді її позбавили батьківських прав щодо трьох синів.

Олег Кіндрацький

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com

Нагору